Webhosting

Goedkope webhosting en domeinnamen. Wil je zelf een website maar wil je niet teveel betalen en toch uitstekende service ontvangen? Wij hebben hier de beste aanbieders geselecteerd van goedkope webhosting en voordelige domeinnamen. Bekijk zelf de mogelijkheden bij onderstaande aanbieders.

jouwweb webhosting

Webhosting en domeinnamen vergelijken

Neostrada.nl – Dit is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €1,95. Neostrada groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.

JouwWeb.nl – Deze webhoster is een online website-builder waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket. JouwWeb is in Nederland de meest populaire website-builder met meer dan 100.000 websites. Steeds meer ondernemers, verenigingen en hobbyisten kiezen ervoor om het Pro-pakket van JouwWeb.nl aan te schaffen.

Combell.com – Deze aanbieder specialiseert zich sinds zijn oprichting in 1999 in domeinnamen en hosting. Door verschillende overnames in België en Nederland is het uitgegroeid tot een all-round hostingbedrijf dat zowel kleine organisaties, KMO/MBK als corporate bedrijven tot zijn klanten telt. Bij Combell staat professionaliteit voorop. Verschillende medewerkers zijn experts, van PHP tot OpenStack, WordPress tot Magento.

eigen website maken met Yourhosting

Yourhosting.nl – Deze aanbieder biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 1,1 miljoen. geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland. Alle websites worden gehost op “state of the art” apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het groene Equinix datacenter te Amsterdam.
Yourhosting onderscheidt zich van andere hostingproviders door haar betrouwbaarheid, snelheid en een goed bereikbare gratis helpdesk met vriendelijk personeel dat 24/7 professionele support levert.

Tip: Terdis webhosting

Terdis-webhosting.nl – Door de jarenlange ervaring in de hosting heeft het team van Terdis Webhosting het ideale klantenportal voor haar klanten kunnen ontwikkelen, waarbij de klant zich geholpen voelt en niks te kort komt. Het beheren van o.a. e-mailadressen, cron-jobs of zelfs het maken van professionele websites met de Terdis Website Builder zijn hierdoor kinderspel geworden. De scherpe tarieven die Terdis Webhosting hanteert voor haar hosting en service zijn blijvend en geen actie die na een maand of een jaar omhoogschieten. Er wordt duidelijk gedacht vanuit het perspectief van de klant om hier zo goed mogelijk op in te spelen met als speerpunt de supportafdeling die continu via de live Chat en support Tickets paraat staat.