Verfbestelsite

Verfbestelsite is een leverancier met een uitgebreid assortiment van alle materialen die benodigd zijn voor schilderwerk. Van verf tot allerlei soorten gereedschap. De prijzen zijn scherp door grootschalige inkoop en de levering in Nederland en Belgiƫ is snel. Dit is het resultaat van de juiste voorraadniveau die ze hanteren en gerenommeerde vervoerders.

Uiteraard vallen al deze punten in het niet bij de vakkennis en liefde voor het vak, waarmee gewerkt wordt. Verfbestelsite streeft naar de beste service en optimale betrouwbaarheid. Ten opzichte van de concurrentie die er is springt deze webwinkel op het gebied van goedkope verf er met kop en schouders bovenuit qua prijs, kennis (advies), levertijd (voor 21 uur besteld, volgende dag in huis) en professionaliteit. Naast de inkoop van verf, ontwikkelen en produceren ze zelf een eigen merk verven en coatings.

 
Verfbestelsite - goedkoop verf bestellen
 

Verfbestelsite – 7 redenen om hier verf te bestellen

1 – Een veelzijdigassortiment, bestaande uit kwaliteitsproducten
2 – Voor professionele schilders en doe-het-zelfers (Gratis advies)
3 – Voor iedere schilderklus niet alleen de juiste verf maar ook de beste gereedschappen
4 – Het voordeel van scherpe prijzen
5 – Snelle levering in Nederland
6 – Vakkennis en liefde voor het schildersvak
7 – Uitsekende Service en betrouwbaarheid

 
Verfbestelsite - goedkoop verf bestellen

 

Hoe snel heb je de producten in huis?

Verfbestelsite werken uitsluitend met gerenommeerde vervoerders. Bijna alle bestellingen worden door PostNL vervoerd. Alleen verf verpakt in emmers, dakshingles en grotere zendingen worden door Tielbeke vervoerd. Vrijwel alle artikelen kunnen de volgende dag bij u worden afgeleverd.