Platte ronde scheer spiegel make-up spiegel, 15 cm doorsnede, 3x of 5x vergrotend

Bestel Goedkoop – Platte ronde scheer spiegel make-up spiegel, 15 cm doorsnede, 3x of 5x vergrotend – Deze ronde scheer of make-up spiegel is met de hand vervaardigd. De achterzijde van de spiegel is voorzien van een hoogwaardige plakstrip, zodat deze eenvoudig op de muur van de badkamer of op de hoofdspiegel kan worden bevestigd. Er kan worden gekozen uit 3x of 5x vergrotend. Deze vergrotingsspiegel kunt u in onze showroom in naarden komen bekijken. Specificaties: * doorsnede 15 cm * wandafstand 1 cm * 3x of 5x vergrotend (selecteer hierboven) * kwaliteitsspiegel met geslepen rand * eenvoudig te monteren middels hoogwaardige plakstrip * met de hand vervaardigd in duitsland

Lees verder op: Designspiegels – Platte ronde scheer spiegel make-up spiegel, 15 cm doorsnede, 3x of 5x vergrotend

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en België.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl