Palmolive Douchemelk Naturals Smooth Delight 250 ml

Bestel Goedkoop Palmolive Douchemelk Naturals Smooth Delight 250 ml – Palmolive ‘Smooth Delight’ bevat hydraterende melk, olie van 100% natuurlijke macadamia en cacao extract. De rijke, fluweelzachte formule helpt je huid te voeden en geeft een glad & zacht gevoel.

Bestel dit artikel goedkoop op: Opisopvoordeelshop – Palmolive Douchemelk Naturals Smooth Delight 250 ml

Over deze aanbieder: Opisopvoordeelshop.nl


In deze webshop worden meer dan 4.000 producten aangeboden, een aantal dat nog steeds groeiende is, tegen de laagste prijzen in Nederland. Het assortiment van Opisopvoordeelshop bestaat uit huishoudelijke artikelen zoals schoonmaak artikelen, persoonlijke verzorgingsproducten zoals shampoo, deo, scheerartikelen en crèmes, maar ook baby artikelen zoals verzorging en luiers.

Opisopvoordeelshop biedt A-merken voor de laagste prijzen van Nederland. Een deel doordat er partijen worden ingekocht, maar een groot deel van de artikelen zit vast in het assortiment voor een lage prijs. Iedere twee weken wordt er een folder verspreid met tal van acties met nog scherpere prijzen. Bovendien geldt: voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis. Tot slot geldt: 3 halen, nog minder betalen. Indien een klant 3 producten koopt voor dezelfde prijs, wordt de prijs nog lager.

Bekijk alle artikelen op: Opisopvoordeelshop.nl

 

aanbiedingen op is op voordeelshop