Oceaan Projector Pot

Bestel Goedkoop – Oceaan Projector Pot – Projecteer een prachtige oceaan in jouw kamer!De Oceaan Projector voorziet jouw kamer van een prachtige lichtshow en projecteerd een watereffect op jouw plafond en muren. Zo voelt het als of je aan het snorkelen bent op die tropische Bora Bora eilanden! Ideaal voor als je eens heerlijk wilt ontspannen in je eigen kamer! Verder heeft de Oceaan Projector Pot een ingebouwde speaker waarop je je eigen muziek kunt aansluiten! Het meegeleverde 3,5mm mini-jack snoertje maakt dat mogelijk.

De projector is te gebruiken op batterijen of een USB stekker en is op te laden via het meegeleverde stopcontact.Eigenschappen Oceaan Projector Pot:Materiaal: KunststofAfmetingen: 12(H) x 10(B) x 10(D) cmWeergave: Kan ingesteld worden, gaat automatisch uit na één uurWerkt op 4 x AA batterijen (niet meegeleverd) of USB stekker (meegeleverd)Inclusief: Mini-jack snoertje, USB snoer en USB stekker

Bestel dit artikel goedkoop op: Bestel.nl – Oceaan Projector Pot

Over deze aanbieder: Bestel.nl Gifts & Gadgets


Deze webwinkel is het online adres voor alles wat je niet nodig hebt, maar toch graag wilt hebben. De leukste gifts en gadgets. Neem eens een kijkje in deze webwinkel en laat je verbazen door het ennorme aanbod van leuke cadeaus en gadgets, voor mannen, vrouwen, jomngens en meisjes. Voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch origineel cadeau.

Bekijk alle cadeaus en gadgets op: Bestel.nl Gifts & Gadgets