Nivea Sun Protect & Refresh Spray Factor 20 200 ml

Bestel Goedkoop Nivea Sun Protect & Refresh Spray Factor 20 200 ml – Nivea Protect & Refresh Spray is niet vet en trekt snel in de huid. Dit voorkomt een plakkerige huid waar zand aan blijft zitten. De spray is 100% transparant en laat geen witte strepen na. De Refresh formule zorgt voor een aangenaam verkoelend effect en een zijdezachte huid. Deze zonbeschermer is makkelijk aan te brengen omdat het vanuit elke hoek en continu sprayt. Een musthave om mee te nemen naar het strand!

Bestel dit artikel goedkoop op: Opisopvoordeelshop – Nivea Sun Protect & Refresh Spray Factor 20 200 ml

Over deze aanbieder: Opisopvoordeelshop.nl


In deze webshop worden meer dan 4.000 producten aangeboden, een aantal dat nog steeds groeiende is, tegen de laagste prijzen in Nederland. Het assortiment van Opisopvoordeelshop bestaat uit huishoudelijke artikelen zoals schoonmaak artikelen, persoonlijke verzorgingsproducten zoals shampoo, deo, scheerartikelen en crèmes, maar ook baby artikelen zoals verzorging en luiers.

Opisopvoordeelshop biedt A-merken voor de laagste prijzen van Nederland. Een deel doordat er partijen worden ingekocht, maar een groot deel van de artikelen zit vast in het assortiment voor een lage prijs. Iedere twee weken wordt er een folder verspreid met tal van acties met nog scherpere prijzen. Bovendien geldt: voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis. Tot slot geldt: 3 halen, nog minder betalen. Indien een klant 3 producten koopt voor dezelfde prijs, wordt de prijs nog lager.

Bekijk alle artikelen op: Opisopvoordeelshop.nl

 

aanbiedingen op is op voordeelshop