Moderne 160 cm brede badkamer spiegel met praktische verlichting bovenin wastafelverlichting en verwarming

Bestel Goedkoop – Moderne 160 cm brede badkamer spiegel met praktische verlichting bovenin wastafelverlichting en verwarming – Modern vernieuwend lichtdesign! de bovenzijde is voorzien van een dunne strook verlichting voor praktisch licht in het gezicht. het strijklicht aan de onderzijde schijnt zeer sfeervol over de muur en de wastafel. Led verlichting deze fraaie spiegel is aan de onder- en bovenzijde voorzien van warm witte led verlichting. Aan de bovenzijde schijnt deze door een acryl strook waardoor er sprake is van een egaal lichtschijnsel. Aan de onderzijde is de led verlichting achter de spiegel geplaatst, zodat er een mooi strijklicht over de muur schijnt. De led verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de led verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? dat kan! vraag ons naar de handleiding. Sensorschakelaar met dimmerfunctie de sensor bevindt zich aan de rechter zijde van de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de led verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! deze stand wordt automatisch opgeslagen. Minimale benodigde wandafstand is 15 cm. Spiegelverwarming met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geintegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

Lees verder op: Designspiegels – Moderne 160 cm brede badkamer spiegel met praktische verlichting bovenin wastafelverlichting en verwarming

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en België.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl