Fraaie design spiegel met klok verlichting en verwarming 120×60 cm

Bestel Goedkoop – Fraaie design spiegel met klok verlichting en verwarming 120×60 cm – Deze fraaie badkamer spiegel is 120 cm breed, 60 cm hoog en slechts 3 cm diep. De aanwezige opties zijn een witte digitale klok, spiegelverwarming, een sensor met dimmer en verlichting, kortom heel compleet! de 2,5 cm brede verlichtingsbalk bovenin geeft praktische directe verlichting in het gezicht, terwijl de verlichting aan de onderzijde zorgt voor sfeervol licht over de wand en het badmeubel. Voor de verlichting worden extra krachtige leds gebruikt met een dichtheid van 120 leds per meter. De led verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar aan de rechter zijde van de spiegel (minimale benodigde wandafstand is 15 cm).

De lichtsterkte kan middels de sensor met geintegreerde dimfunctie naar wens worden ingesteld. Wilt u de led verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? dat kan! vraag ons naar de handleiding. Spiegelverwarming met het oog op gebruiksgemak beschikt deze badkamer spiegel over geintegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto. Digitale klok de cijfers van de ingebouwde klok zijn wit van kleur, erg fraai! onderaan de spiegel, uit het zicht, zijn 2 knopjes ingebouwd voor het verzetten van de tijd. De klok is continue zichtbaar, ook als de verlichting uit staat. De spiegel dient hiervoor een continue stroomaansluiting te hebben.

Lees verder op: Designspiegels – Fraaie design spiegel met klok verlichting en verwarming 120×60 cm

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en Belgi├ź.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl