Autoverzekeringen

Bestel goedkoop online een nieuwe autoverzekering. Wil je ook geld besparen op je huidige autoverzekering? Bekijk dan de mogelijkheden bij de door ons geselecteerde aanbieders van goedkope autoverzekeringen. Zowel voor een nieuwe autoverzekering als het oversluiten van je huidige verzekering voor de auto.

gratis pechhulp bij je autoverzekering

Netpolis.nl – Netpolis, de snelste weg naar een goedkope autoverzekering. Netpolis is een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij de efficiënte werkwijze, gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kan de klant flink besparen op zijn verzekeringen.

Pricewise.nl – Deze online verlijker vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, (auto)verzekeringen, internet & tv en lenen. Dat vindt Pricewise niet alleen. Pricewise is met recht een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites van Nederland. Daarom kan Pricewise deals voor u regelen die u nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier of aanbieder zelf. Vergelijk met één klik eenvoudig de markt, kijk hoeveel u kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op.

Diks.nl – Deze ondernenming is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 46 jaar ervaring willen zij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen en autoverzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 zijn ze begonnen met het aanbieden van de eerste oldtimerverzekeringen en in 1997 hebben ze het aanbod. Ze zijn een van de eerste aanbieders van online verzekeringen.

united consumers goedkope autoverzekeringen

UnitedConsumers.com – Extra besparen op uw autoverzekering is mogelijk. Met een autoverzekering van UnitedConsumers (UC) bent u altijd goed en voordelig verzekerd. Vergelijk onze autoverzekeringen en kies de beste deal. Zij geven u daarnaast ook nog eens de garantie op minimaal 5% korting op uw premie. Zo houdt u maandelijks meer geld over voor een leuker leven.