Boynq Art4Sound Speakerset

Bestel Goedkoop – Boynq Art4Sound Speakerset – Unieke stereo speakerset met USB extensie en VOIP Assistent. De Art4Sound is een strak gestylede stereo PC speaker die goed staat op ieder bureau. De Art4sound heeft een ingebouwde VOIP/Skype assistent. Met een druk op de knop schakel je van Skypen via de ingebouwde hoofdtelefoon- en microfoonuitgang. Wanneer het gesprek is afgelopen schakel je met hetzelfde gemak weer terug naar de speakerfunctie.

Uiteraard is deze speaker weer van de ongekende Boynq kwaliteit waardoor Boynq zo’n goede naam heeft gekregen. Naast deze handige optie heeft de Art4Sound ook nog een ingebouwde USB-exentie, waardoor je niet meer onder je PC hoeft te kruipen om je USB stick in te pluggen!Eigenschappen Boynq Art4Sound: Audio en microfoon connectie voor gemakkelijke aansluiting headset op je bureau 2x 3 Watt (4 Ohm) RMS full range speakers Audio selector Wanneer er geswitched wordt van speaker naar VOIP brandt het respectievelijke oranje LED op de Art4Sound. USB powered, geen adapter nodig Plug & Play, geen drivers nodig. De Boynq Art4Sound isUSB 1.1 en 2.0 compatible.

Bestel dit artikel goedkoop op: Bestel.nl – Boynq Art4Sound Speakerset

Over deze aanbieder: Bestel.nl Gifts & Gadgets


Deze webwinkel is het online adres voor alles wat je niet nodig hebt, maar toch graag wilt hebben. De leukste gifts en gadgets. Neem eens een kijkje in deze webwinkel en laat je verbazen door het ennorme aanbod van leuke cadeaus en gadgets, voor mannen, vrouwen, jomngens en meisjes. Voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch origineel cadeau.

Bekijk alle cadeaus en gadgets op: Bestel.nl Gifts & Gadgets