Bestel Goedkoop Vista Anti Siliconen

Bestel Goedkoop Vista Anti Siliconen – Vista Anti siliconen is een additief voor oplosmiddelhoudende verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen, hammerslag effect enz. veroorzaakt door siliconenbesmetting.Vista Anti Siliconen AdditiefAdditief voor 1 en 2 component oplosmiddelhoudende lakken en vernissen Binnen en buiten toepasbaarEigenschappen:Ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen en “hammerslag effect”Verpakking: 0,75 ml.SpecificatiesKleuren: KleurloosVerbruik: ca. 15 ml. per liter verf toevoegen* Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging, structuur en vorm van de ondergrond. Daarnaast kan ook de applicatiemethode van invloed zijn op het verbruik. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Lees meer of bestel dit artikel op: Bestel-verf.nl – Vista Anti Siliconen

Over deze aanbieder: Bestel-verf.nl


Deze webwinkel verkoopt professionele (bouw) verfproducten zoals Sigma, Sikkens, Drenth, Nelf en Zero, uit voorraad. Bij Bestel-verf kunt u ook terecht voor de allerbeste schildersmaterialen tegen een zeer gunstige prijs. De webshop levert bijna al haar producten uit voorraad waardoor ze snel alle bestellingen via DHL of vanaf de fabriek kunnen afleveren.

Door de handige verftips op de website is het voor iedereen makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken uit de grote verscheidenheid aan verven en schildersmaterialen. Bij alle verfproducten is er tevens een datablad aangegeven, op deze databladen kunnen consumenten alle hoognodige eigenschappen en informatie van het product terug vinden.

Bekijk alle artikelen op: Bestel-verf.nl

 

Bestel Verf goedkoop online