Bestel Goedkoop Steinel heteluchtbrander HL 1620 S Afbrandfohn

Bestel Goedkoop Steinel heteluchtbrander HL 1620 S Afbrandfohn – Steinel afbrandfohn HL 1620 S, model met revolvergreep. Voor het afbranden van oude lakverflagen van meubelen, panelen, daklijsten, leuningen en raamkozijnen.

Verfoppervlak met mondstuk op een afstand van circa 2 cm met hete lucht verwarmen tot zich blazen vormen en daarna met de verfschraper of staaldraadborstel verwijderen.Bij kozijnen met ruiten deze beschermen tegen over-verhitting met het ruitenafschermmondstuk 50 of 75 mm.Diverse mondstukken en accessoires leverbaar.

Lees meer of bestel dit artikel op: Bestel-verf.nl – Steinel heteluchtbrander HL 1620 S Afbrandfohn

Over deze aanbieder: Bestel-verf.nl


Deze webwinkel verkoopt professionele (bouw) verfproducten zoals Sigma, Sikkens, Drenth, Nelf en Zero, uit voorraad. Bij Bestel-verf kunt u ook terecht voor de allerbeste schildersmaterialen tegen een zeer gunstige prijs. De webshop levert bijna al haar producten uit voorraad waardoor ze snel alle bestellingen via DHL of vanaf de fabriek kunnen afleveren.

Door de handige verftips op de website is het voor iedereen makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken uit de grote verscheidenheid aan verven en schildersmaterialen. Bij alle verfproducten is er tevens een datablad aangegeven, op deze databladen kunnen consumenten alle hoognodige eigenschappen en informatie van het product terug vinden.

Bekijk alle artikelen op: Bestel-verf.nl

 

Bestel Verf goedkoop online