Bestel Goedkoop Nelfalite Xtreme System schakelverf (vochtregulerend) voor buiten

Bestel Goedkoop Nelfalite Xtreme System schakelverf (vochtregulerend) voor buiten – Nelfalite Xtreme System is een zeer duurzaam vochtregulerend eenpotsysteem, ook wel schakelverf genoemd. De oplossing voor het in Ã©Ã©n laag afwerken van zowel voorbehandeld nieuwbouwwerk als onderhoudswerk.Juist ook minder egale ondergronden, waar een hoge bolle glans niet gewenst is, geeft de hoge vulling en de mooie egale halfglans een optimaal eindresultaat. Een hoogwaardige grond- en endlaag in een vochtregulerend systeem met een bijzonder goede dekking en kantendekking. In combinatie met de hoog vullende Nelfapre Zuso BB kan in twee arbeidsgangen de vereiste laagdikte worden aangebracht. Bijzonder geschikt voor het duurzaam afwerken van geveltimmerwerk, ramen, deuren en kozijnen.Let wel op, kaal hout altijd eerst behandelen met een grondverf, bijvoorbeeld Nelfapre Xtreme Grondlak.

Lees meer of bestel dit artikel op: Bestel-verf.nl – Nelfalite Xtreme System schakelverf (vochtregulerend) voor buiten

Over deze aanbieder: Bestel-verf.nl


Deze webwinkel verkoopt professionele (bouw) verfproducten zoals Sigma, Sikkens, Drenth, Nelf en Zero, uit voorraad. Bij Bestel-verf kunt u ook terecht voor de allerbeste schildersmaterialen tegen een zeer gunstige prijs. De webshop levert bijna al haar producten uit voorraad waardoor ze snel alle bestellingen via DHL of vanaf de fabriek kunnen afleveren.

Door de handige verftips op de website is het voor iedereen makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken uit de grote verscheidenheid aan verven en schildersmaterialen. Bij alle verfproducten is er tevens een datablad aangegeven, op deze databladen kunnen consumenten alle hoognodige eigenschappen en informatie van het product terug vinden.

Bekijk alle artikelen op: Bestel-verf.nl

 

Bestel Verf goedkoop online