Bestel Goedkoop Koopmans Roestfixeer

Bestel Goedkoop Koopmans Roestfixeer – Koopmans Roestfixeer is een impregneer-en fixeerlaag voor roestige ondergronden en als hechtlaag voor diverse ondergronden. Penetreert zeer sterk in roest. Fixeert en verzadigt de roest. Door afsluitende werking passief roestwerend. Bevat lijnolie. Eigenschappen Koopmans RoestfixeerPenetreert zeer sterk in roest.Fixeert en verzadigt de roest.Door afsluitende werking passief roestwerend.Bevat lijnolie.De ondergrond behoeft niet gestraald te worden, Perkoleum Roestfixeer gebruikt de roest om een goede hechting te bewerkstelligenOverschilderbaar na ca. 48 uurVerwerkbaar met kwast of verfroller.

Lees meer of bestel dit artikel op: Bestel-verf.nl – Koopmans Roestfixeer

Over deze aanbieder: Bestel-verf.nl


Deze webwinkel verkoopt professionele (bouw) verfproducten zoals Sigma, Sikkens, Drenth, Nelf en Zero, uit voorraad. Bij Bestel-verf kunt u ook terecht voor de allerbeste schildersmaterialen tegen een zeer gunstige prijs. De webshop levert bijna al haar producten uit voorraad waardoor ze snel alle bestellingen via DHL of vanaf de fabriek kunnen afleveren.

Door de handige verftips op de website is het voor iedereen makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken uit de grote verscheidenheid aan verven en schildersmaterialen. Bij alle verfproducten is er tevens een datablad aangegeven, op deze databladen kunnen consumenten alle hoognodige eigenschappen en informatie van het product terug vinden.

Bekijk alle artikelen op: Bestel-verf.nl

 

Bestel Verf goedkoop online