Badkamerspiegel met stopcontact verwarming en verlichting 80 cm

Bestel Goedkoop – Badkamerspiegel met stopcontact verwarming en verlichting 80 cm – Deze complete badkamerspiegel is van vele gemakken voorzien. Zo bevindt zich uit het directe zicht aan de onderzijde een stopcontact voor gebruik van bv een fohn of electrische tandenborstel, handig! led verlichting de warm witte led verlichting schijnt door de 2,5 cm brede gematteerde strook bovenin. De toegepaste leds hebben een extra hoge lichtopbrengst, zodat de verlichting effectief gebruikt kan worden bij het scheren of make-uppen. De led verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de led verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? dat kan! vraag ons naar de handleiding.

Sensorschakelaar met dimfunctie de sensor bevindt zich, uit het directe zicht, onder de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimfunctie, zodat u de lichtsterkte van de led verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Deze stand wordt automatisch opgeslagen. Spiegelverwarming met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geintegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm links van de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

Lees verder op: Designspiegels – Badkamerspiegel met stopcontact verwarming en verlichting 80 cm

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en België.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl