Badkamer spiegel met dimbare verlichting en spiegel verwarming 100×60 cm

Bestel Goedkoop – Badkamer spiegel met dimbare verlichting en spiegel verwarming 100×60 cm – Alleen dit weekend in de aanbieding met€¦30% korting! deze fraaie spiegel met geintegreerde led verlichting is gemonteerd op een degelijk en netjes afgewerkt aluminium frame en is voorzien van een teflon laag die beschermt tegen de invloed van vocht. Led verlichting de energiezuinige led verlichting is achter de spiegel gemonteerd en schijnt door het gezandstraalde 5 mm kwaliteitsglas waardoor een fraai lichteffect wordt gecre«erd. De led verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de led verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? dat kan! vraag ons naar de handleiding. Sensorschakelaar met dimmerfunctie de sensor bevindt zich, uit het directe zicht, onder de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de led verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! deze stand wordt automatisch opgeslagen. Spiegelverwarming met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geintegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm rechts van de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

Lees verder op: Designspiegels – Badkamer spiegel met dimbare verlichting en spiegel verwarming 100×60 cm

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en België.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl