70 cm brede spiegel met muzieksysteem en handige spiegelverwarming

Bestel Goedkoop – 70 cm brede spiegel met muzieksysteem en handige spiegelverwarming – Deze spiegel is voorzien van een ingebouwd muzieksysteem met 2 speakers, muziekplezier gegarandeerd! met uw telefoon of tablet streamt u eenvoudig muziek naar het ingebouwde audiosysteem. Deze stijlvolle badkamer spiegel is gemonteerd op een wit metalen frame en is voorzien van een teflon laag die beschermt tegen de invloed van vocht. De witte led verlichting is achter de spiegel gemonteerd en schijnt door de gezandstraalde rondingen waardoor een fraai lichteffect wordt gecre«erd.

Tevens is deze spiegel voorzien van een sensor schakelaar aan de onderzijde en een geintegreerde verwarmings pad achter de spiegel. Specificaties: * breedte: 70 (horizontaal en verticaal te monteren) * hoogte: 50 cm * verlichting: 48 witte leds * afstand tot de muur: slechts 45 mm * spiegel met gepolijste randen * ip44 bescherming * inclusief bluetooth muzieksysteem met 2 hoogwaardige speakers van 50w * inclusief spiegelverwarming * inclusief aan/uit sensorschakelaar * inclusief stopcontact met aan/uit knop aan de rechter zijde van de spiegel. * inclusief montagemateriaal en handleiding * 24 maanden garantie   https://vimeo.com/127696130 https://vimeo.com/132304512

Lees verder op: Designspiegels – 70 cm brede spiegel met muzieksysteem en handige spiegelverwarming

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en België.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl