50 cm brede spiegel met praktische verlichting en spiegelverwarming

Bestel Goedkoop – 50 cm brede spiegel met praktische verlichting en spiegelverwarming – Deze badkamerspiegel is links en rechts voorzien van praktische verlichtingsstroken. De witte leds geven een hoge lichtopbrengst. Hierdoor kunt u de verlichting prima gebruiken bij bijvoorbeeld het make-uppen en scheren. Daarnaast beschikt deze spiegel over ingebouwde spiegelverwarming en een aan-uit sensor schakelaar. Optioneel verkrijgbaar met een scheerstopcontact voor een scheerapparaat of electrische tandenborstel. Specificaties: * breedte: 50 cm * hoogte: 70 cm * diepte: 43 mm (indien inclusief stopcontact 54 mm) * verlichting: witte led verlichting links en rechts met hoge lichtopbrengst * spiegel met gepolijste randen * inclusief spiegelverwarming. Zo heeft u nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen * inclusief sensor schakelaar aan de onderzijde van de spiegel * optioneel verkrijgbaar met een scheerstopcontact aan de rechter zijde (niet geschikt voor een fohn) * degelijk metalen achterframe met een witte finish * inclusief montagemateriaal en handleiding * ip44 gecertificeerd * 24 maanden garantie

Lees verder op: Designspiegels – 50 cm brede spiegel met praktische verlichting en spiegelverwarming

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en België.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl