100 cm brede strakke spiegel met dimbare verlichting en verwarming

Bestel Goedkoop – 100 cm brede strakke spiegel met dimbare verlichting en verwarming – Deze 100 cm brede spiegel is aan de bovenzijde voorzien van een 2,5 cm brede lichtbalk voor directe verlichting. De verlichting aan de onderzijde schijnt daarentegen fraai over de wand en over het badmeubel. Voor de verlichting worden extra krachtige leds gebruikt met een dichtheid van 120 leds per meter.

De lichtsterkte kan middels de sensor met geintegreerde dimfunctie naar wens worden ingesteld. De led verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar aan de rechter zijde van de spiegel (minimale benodigde wandafstand is 15 cm). Wilt u de led verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? dat kan! vraag ons naar de handleiding. Spiegelverwarming met het oog op gebruiksgemak beschikt deze badkamer spiegel over geintegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

Lees verder op: Designspiegels – 100 cm brede strakke spiegel met dimbare verlichting en verwarming

Over de aanbieder: Designspiegels


DesignSpiegels is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Sinds 2006 is De Spiegelfabriek de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en Belgi├ź.

Designspiegels heeft in het assortiment een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en Bluetooth muzieksysteem met speakers. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via Desingspiegels bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels op maak te laten maken voor de specifieke wensen van de klant.

Bekijk het complete assortiment: Designspiegels.nl